FAQs

Veelgestelde Vragen (FAQs)
1. Wat is de missie van Duracoo?
   - Onze missie is om hoogwaardige gezondheidsproducten toegankelijk te maken, waardoor mensen over de hele wereld de mogelijkheid krijgen om hun welzijn te verbeteren en een gezonde levensstijl na te streven.
2. Waarom zou ik voor jullie gezondheidsproducten kiezen?
   - Bij Duracoo streven we naar kwaliteit en transparantie. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, ondergaan strenge kwaliteitscontroles en we bieden volledige openheid over hun herkomst en samenstelling.
3. Zijn jullie producten geschikt voor vegetariërs/veganisten?
   - Ja, we bieden een assortiment producten dat geschikt is voor vegetariërs en veganisten. De productinformatie geeft duidelijk aan of een product voldoet aan deze eetwijzen.
4. Hoe plaats ik een bestelling?
   - Bestellen bij Duracoo is eenvoudig. Selecteer de gewenste producten, voeg ze toe aan je winkelwagen en volg de stappen tijdens het afrekenproces. Heb je hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice.
5. Wat is jullie retourbeleid?
   - We streven naar volledige tevredenheid. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, bekijk dan ons retourbeleid voor instructies over retourneren en terugbetalingen.
6. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?
   - Voor vragen of ondersteuning kun je contact opnemen via Duraco2024@gmail.com of telefonisch of op 06 - 50 57 93 16. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om je te helpen.
7. Waar worden jullie producten geproduceerd?
   - Onze producten worden geproduceerd door geselecteerde partners die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Raadpleeg de productinformatie voor details over de herkomst van specifieke producten.
8. Bieden jullie internationale verzending aan?
   - Ja, we bieden internationale verzending aan. De verzendkosten en levertijden variëren per bestemming. Tijdens het afrekenproces kun je de beschikbare verzendopties en kosten bekijken.
9. Zijn jullie producten veilig voor gebruik?
   - Absoluut. Onze producten worden vervaardigd volgens strikte veiligheidsnormen. Raadpleeg de productetiketten en informatie voor specifieke gebruiksaanwijzingen en eventuele waarschuwingen.
10. Hoe kan ik op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws van Duracoo?
    - Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van speciale aanbiedingen, nieuwe producten en gezondheidsnieuws.
Heb je een vraag die hier niet wordt beantwoord? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen!